tiistai 29. joulukuuta 2020

Morjesta kaikille tilaustani harkitseville piha-, puutarha-, raivaus-, muutto tmv:ssa palveluissa Tampere Pirkanmaa talousalueella

Morjesta kaikille tilaustani harkitseville piha-, puutarha-, raivaus-, muutto tmv:ssa palveluissa Tampere Pirkanmaa talousalueella

Ensisijaisesti yhteyttä tiedustelut tilaukset

Talonmiespalvelu@gmail.com

Hommistani on kotitalousvähennysoikeus tilaajille, jotka maksavat välittömästi kohteessa käteisellä. Pankki rosvoaa aikana ja palveluna liikaa välistä. Kuitti tilaussähköpostiinne.

Puhelin whatsup: 044-3380291 (En välttämättä kuule, enkä voi monasti vastata hommissa, joten sähköposti varminta, toki voi koittaa päräyttää)

Päivitin hankintoja, avaan paketit kun alkaa ropisemaan tilauksia, niin vievät vähempi tilaa varastossa ;)

Stihl FS 460 C-EMK raivaussaha ja raivauspalveluni tilattavissa raivaustöihin Talonmiespalvelu@gmail.com pic1-7Aiemmatkin toimivat jos on kovin kiire, niin aktivoin aiemmin hankittuja ;) mutta tuskin on niin tulenpalava kiire etteikö kerkiä avaamaan uusia hankintojankin käyttöön.

Erilaiset rinnetontit monasti parhaiten ja paremmin kuin ruohonleikkurilla ihan mies valjaat ja raivuri / siimaleikkurilla:


Mustavalkea joulu jäi taakse ja nyt toivotan kaikille tilaajilleni oikein hyvää ja valkoista uutta vuotta 2021

Jos tulee huomattavasti leikkaustuotoksia niin kannattaa harkita samantien kauttani ison siirtolavan tilausta kohteeseen:


Lyhyt vesakkoleikkuri hankittu 2019 ja pidempi aiemmpi pensasaitojen leikkauksia varten:

Ohessa 6 vuotta vanhaa raivurikalustoani lankaleikkuri asennettuna kivikon heinikon leikkauksia vartenOhessa kuvia raivassahalla tuomipihlajaa nurin Pirkkalassa

-----------------------------------

Muutto- ja kuljetuspalvelut kauttamme yhteisin aikatauluin samoin, käteisellä edetään:
-------------------------

Hankintavideo 1 kun pullautin hankintoja hankeen videolla höpinääni vuoden lopuksi:
-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti